Avem propriul DECALOG, restul sunt simple unelte ce pot fi schimbate, adaptate, innoite:

 

1. Pornim de la ideea de maximizare a punctelor forte ale clientilor nostri, prin punerea lor in contextul potrivit si sustinerea lor in procesul de adaptare.

 

2. Ne implicam total in urmarirea scopului pe care l-am agreat impreuna cu clientii nostri, suntem solidari cu ei 24h/24, 7zile/7.

 

3. Pe cat de fix este scopul pe care-l urmarim, pe atat de flexibile ne straduim sa ne fie metodele prin care il ducem la indeplinire, si asta ne straduim sa-i invatam si pe clientii nostri.

 

4. Avem permanent in vedere viitorul pe termen lung al beneficiarilor nostri, cautam intotdeauna sa gasim cea mai potrivita solutie pentru azi dar si pentru maine.

 

5. Va meritam increderea spunandu-va intotdeauna adevarul si  sprijinindu-va atunci cand acesta va fi mai putin placut…

 

Impreuna putem reusi sa ne pastram verticalitatea!

 

 

6. Cautam solutii creative, de multe ori “atipice”, pentru a putea depasi limitarile inerente pe care le putem avea noi sau oricare dintre partenerii nostri.

 

7. Tinem cont ca “destinatia” este ducerea la indeplinire a scopului pentru care existam, iar profitul este doar “combustibilul” care ne ajuta sa continuam drumul in directia propusa!

Acest lucru este valabil si pentru furnizorii si pentru clientii nostri.

 

8. Ne respectam pe noi, ne respectam clientii si furnizorii, deci nu suntem de acord cu sintagma: “Lasa ma’, ca merge si’asa!”

 

9. Don Quijote n-a fost “un ciudat”, o lume mai buna chiar este posibila!

Trebuie doar sa avem curajul de a ajunge impreuna la acea masa critica de “Don Quijote”!

 

10. Exista un loc potrivit pentru fiecare, trebuie doar sa-l descoperim si sa avem intelepciunea, curajul si modestia de a ni-l asuma!


Motto:

” Poti sa ai tot ce vrei in viata, numai daca ii vei ajuta pe ceilalti sa obtina ce vor.”

(Zig Ziglar)

Ce inseamna „Talent Scout?”


Daca va cautati un loc de munca, folositi cu incredere si motorul de cautare pus la dispozitie de